Hjälp oss att göra mer

Vill du göra något meningsfullt med din tid? Eller har du ett företag som önskar skänka en gåva? Här har vi samlat alla sätt som du som medmänniska kan bidra. För vi tror att ni är många som vill hjälpa. Med ert stöd kan den sista tiden i någons liv bli bättre.

Änggårdens hospice

Änggårdens hospice bedriver vård och omsorg på uppdrag av kommuner och finansieras genom medel från det offentliga. Men en gåva eller ett par extra händer kan sätta guldkant på de sista dagarna i en människas liv.


Ge en minnesgåva

Ge en gåva

Ibland får vi frågan om det går att skänka en gåva till oss. Det gör det absolut. Här hittar du både bankgiro och swishnummer. Om det är en minnesgåva behöver bankgiro och eventuellt även swishnummer finnas med i dödsannonsen.

Bankgiro: 5089 – 4112

Swish: 123 27 52 806

Uppmana dem som skänker en minnesgåva att skriva till minne av vem (gästens namn), namn på samtliga avsändare och datum för begravning. Om detta är korrekt ifyllt skickas ett ”Tack kort” från oss hem till närmast anhörig.

Har ni några frågor går det bra att mejla till info@ahospice.se


Bli volontär

För att våra gäster ska få det lilla extra behövs både vi som professionella vårdare och du som volontär.

Ditt uppdrag som volontär blir aldrig kopplat till vården, utan till mervärden för våra gäster och till dem som finns runt omkring. Vill du se vilka uppdrag vi just nu skulle behöva hjälp med så hittar du dem på Volontärbyråns sida här. Eller mejla direkt till vår volontärsansvariga på volontar@ahospice.se

Uppfyll en önskan – som företagspartner

Ibland får vi höra önskningar, från någon som har en kort tid kvar. Det kan vara att få ta sin fru på bio en sista gång, att få vila sin hand på en hästs mule eller att få doppa tårna i barndomens sjö. Ibland kan vi uppfylla önskningarna – men ibland finns inte resurser till det.

Det är där ni som företag kommer in. Kan ni bidra till att göra de sista dagarna i någons liv, till just så fina som du hade önskat dina nära och kära? Alla bidrag är välkomna, stora som små.

Vill ni stötta Änggårdens Hospice som en del av ert CSR-arbete?

Kontakta verksamhetschef Annika Eriksson